Tokenlerin toplam değerini görmek, Kripto para takip uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Bsc ağında her gün yüzlerce token çıkmaktadır. Scam çıkmadıkları sürece genellikle tokenleri ilk almak avantajlı olabiliyor. Bu şekilde onlarca token aldığımızı varsayalım. Bir süre sonra bunlardan kimisi değerlenecek kiminin değeri düşecek. Peki onlarca tokeni tek tek kontrol etmek zor olmaz mı? Metamask, trustwallet ve pancakeswap'ın herhangi bir bölümünde bunları pratik olarak izlediğimiz bir alan yok. Bunlara pratik bir şekilde bakmanın yolu portföy uygulamalarından geçmektedir. Bu alanda başarılı olduğunu düşündüğümüz bir uygulama var: peachfolio. Yakın zamanda Appstore ve Play Store'da yayımlandı. Ayrıca peachfolio isminde tokenleri var ve uygulamanın ileri seviye özelliklerini kullanmak için peachfolio (PCHF) bulundurmak gerekiyor. 

https://peachfolio.app/ adresinde kullandığınız telefon türüne göre download on the app store ya da get it on google play linkine tıklayarak bu uygulamayı edinebilirsiniz. Uygulamayı açtığınızda sağ üst köşede işaretlediğimiz simgeye dokunun. 






Sonraki ekranda aşağıya inip "add wallet" diyoruz, yani cüzdan ekle. 




Enter a name for your wallet bölümünde bir isim veriyoruz. Eğer birden fazla cüzdanınız varsa ya da başkasının da cüzdanını takip ediyorsanız burada bir isim verebilirsiniz. Enter your address bölümüne ise cüzdan adresimizi yazıyoruz.




Şunu belirtmek gerekir ki cüzdanınızı bağlamadan burada tokenleri izleyebileceksiniz. Yani bir arkadaşınızın ya da bir balinanın da cüzdan adresini buraya yapıştırıp onun hareketlerini, portföyünü izleyebilirsiniz. Yapıştırma işlemimin ardından "save" diyoruz. Ve işlem bu kadar. Bundan sonra uygulamada neler yapabileceğinizi uygulamayı karıştırarak öğrenebilirsiniz. En basitinden token değerlerine nasıl bakıyoruz birlikte görelim.

Ekleme işleminden sonra Wallets bölümündeyken tüm tokenlerinizi görebilirsiniz. Bunların değerlerini büyükten küçüğe sıralamak için aşağıdaki görselde yeşil ile gösterdiğimiz bölüme dokunuyoruz.



Klasik sıralama isme göre yan "name" şeklinde, biz bunu "value" olarak değiştiriyoruz. Yani değerine göre sıralanacak artık. Value dedikten sonra aşağıda "apply" diyoruz. 


Böylelikle tokenlerimiz değerine göre sıralanacak. 


Total value bölümünde toplam varlıklarınızın bnb karşılığını göreceksiniz. Yine pchf tokenimizin karşısında 0.148.... bnb olduğunu görüyoruz, yani elimizdeki pchf tokenlerinin o anki toplam değeri 0.148... bnbdir ve burası artış azalışla sürekli değişecektir. Tokenlere tıklayıp alım satım geçmişinizi görebilir, aynı zamanda grafiği izleyebilirsiniz. Bu şekilde alıp unuttuğunuz ya da sürekli kontrol etmekte zorlandığınız tokenlerin değerlerini sürekli görebileceksiniz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi metamask, truswallet vs cüzdanlarınızı bu uygulamaya bağlama zorunluluğunuz bulunmuyor. Bir arkadaşınızın dahi cüzdan adresini biliyorsanız 2. 3. cüzdan olarak ekleyip istediğiniz zaman değerleri takip edebileceksiniz. 

Peachfolio uygulaması sürekli güncellenmekte ve şimdilik bsc tokenlerini desteklemektedir. Eth tabanlı tokenler için güncellemenin yolda olduğu söylenmektedir. Peachfolio Telegram adresi:
https://t.me/peachfolio

Uyarı: Kripto paralar yüksek riskler içerir. Kripto para konularında geçen borsa, uygulama ve coin-tokenler yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica