Binance referans kimliği (kodu) nedir, nasıl alınır?

Sponsorlu Bağlantılar

Ünlü kripto para borsası Binance'e üye olurken istenen bilgilerden biri de referans kodu yani referans kimliğidir. Referans kimliği, davet kodu, referans kodu hepsi aynı şeydir. Bu bilgiyi girmek zorunlu değildir fakat girerseniz bir indiriminiz olacaktır. Kodu girmeden üye olmanız durumunda indirimden faydalanmazsınız. Tam bu noktada çokça sorulan bir soruya cevap vermiş olalım:

Binance referans kodu sonradan ekleme var mı?

Binance ve birçok kripto para borsasında referans kodunu sonradan ekleme diye bir şey yoktur. Bu yüzden üye olayım, lazım olursa belki sonradan referans kodu girerim derseniz maalesef böyle bir alan şimdilik yoktur. Fakat şöyle bir alternatif olabilir: Eğer kimlik doğrulama yapmadıysanız henüz, başka bir mail ile "referans kodu" üzerinden üye olup işlemlerinizi yeni hesabınız üzerinden yapabilirsiniz. Coinlerinizi taşımak gerekiyorsa bu işlemleri de yapmayı unutmayın.

Bu yöntem tarafımızca test edilmiş olmasa da kimlik doğrulama yapılmış ise hesap kapatıp yeni hesap açmanın çözüm olabileceği söylenmektedir. Böyle bir durumda hesap kapatma prosedürü için bekleme süresi olacağını, yine aynı şekilde coinleri taşımak gerektiğini hatırlatırız. Yeniden hesap açılıp kimlik doğrulama yapıldığında ise Binance'in bu kimlik daha önce kullanıldı tarzı bir uyarı verip vermeyeceğini bilmiyoruz. Kişisel görüşümüz sorun olmayacağı yönündedir, fakat veri tabanlarındaki bilgilerin bu tür hataları vermeye müsait olduğunu da bildirmek isteriz. Daha detaylı bilgiyi müşteri hizmetlerinden almanızı öneririz. 

Referans kodu (referans kimliği) ne işe yarar?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi referans kodu diğer bir adıyla binance davet kodu size bir tür indirim sağlar. Coin alıp satarken Binance sizden işlem ücreti alır, referans kodu ile üye olursanız ödediğiniz komisyonun %10'u size geri döner. Siz de referans kodunuz ile bir başkasını üye yaptığınızda o kişinin yapacağı işlemlerin komisyonlarının %10 - %20'sinin size gelmesini sağlayabilirsiniz. İyi bir çalışmayla referans sistemini kazanca çevirebilirsiniz. 

Binance indirimli referans kodu kullanmak istiyorum, ne yapmalıyım?

Site üzerinden üye olacaksınız bu linkten üye olduğunuzda referans kodu bölümüne otomatik olarak YZMGX1JY yazılı olacak, bunu değiştirmeden üye olduğunuzda referans ile üye olmuş olursunuz. Eğer mobil uygulamadan üye oluyorsanız referans bölümüne YZMGX1JY yazabilirsiniz. Bu bizim %10 paylaşımlı kodumuzdur. Yapacağınız işlemlerde komisyonların %10'u size %10'u bize ödenir. 

Bu iş kafama yatmadı, neden siz de ödeme alasınız derseniz, referans sistemiyle alabileceğiniz en adil paylaşımın %10 olduğunu söyleyebiliriz. Güncel yüzdelikler şu şekildedir:

%20 referans kod sahibi %0 referansla üye olan

%15 referans kod sahibi %5 referansla üye olan

%10 referans kod sahibi % 10 referansla üye olan 

Görüldüğü üzere üç seçenekten en uygun ve adil olanı sizlerle paylaşıyoruz. Bu kodun bana %10 indirim vereceğini nereden bileceğim derseniz, üyelik formunda referans kodu bölümüne YZMGX1JY yazıldığında "komisyon indirimi oranınız: %10" şeklinde bilgilendirileceksiniz.


Binance referans kimliği (kodu) nereye yazılır?

Yukarıda belirttiğimiz YZMGX1JY referans kodunu Binance üyelik aşamasında referans kimliği bölümüne yazabilirsiniz. 





Sizler de üye olup işlem yaptıktan sonra arkadaşlarınızı üye edip referans sisteminden kazanç elde etmek istiyorsanız eğer binance referans kodu oluşturma konusunu inceleyebilirsiniz. 


Not: Kripto paralar yüksek riskler içerir. Kripto para konularında adı geçen coinler ve borsalar yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica