Binance nasıl üye olunur? Binance'e kaydolma

Sponsorlu Bağlantılar

Dünyanın en büyük ve en çok işlem yapılan kripto para borsası olan binance'e kayıt olmayı anlatmadan önce her zaman yaptığımız uyarıyı yapalım. Kripto paralar yüksek riskler içerebilir. Çok yüksek kazançlar gibi çok büyük kayıplar da yaşayabilirsiniz. Aşağıda anlatımını yapacağımız binance borsasına üye olma işlemi tamamen tasarrufunuzda olup tarafımızca bir tavsiye niteliği taşımamaktadır. 

Mobil uygulamadan ya da siteden Binance kayıt olma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Siteden de mobilden de kaydolma aşamaları aynıdır. Eğer uygulama kullanacaksanız ve kayıt olma işlemini de uygulama üzerinden yapacaksanız ios ya da android için uygulamayı https://www.binance.com/tr/download adresinden indirebilirsiniz. Google Play ya da App Store uygulamasında Binance şeklinde aratarak da uygulamayı bulabilirsiniz fakat yukarıdaki binance download sayfasından doğru uygulamayı indirip indirmediğinizi teyit etmeniz yerinde olacaktır. 

Kaydolmadan önce önemli bir noktaya değinmek isteriz. Binance her al sat işleminde diğer tüm borsalarda olduğu gibi işlem ücreti kesmektedir. Fakat referanslı linklerle üye olduğunuzda komisyonunuzda %10 indirim kazanabilirsiniz. Birçok yerde görmüş olduğunuz referanslı linkler sizde kuşku uyandırabilir. Şayet link binance'e aitse bunda kuşkulanacak bir şey yoktur. Referanslı linkler hem üye olana hem üye yapana kazandıran bir sistemdir. Referanslı linkler konusunda bu konuyu daha detaylı inceleyeceğiz ve sizler de başkalarını referanslı linklerinizle üye edip elinizi kolunuzu oynatmadan bedava coin kazanabileceksiniz. Bu vesileyle bizlerin de referanslı linkini paylaşıyoruz. 

Binance hesap açma nasıl yapılır?

Site üzerinden üye olacaksanız direkt bu linke tıklayabilirsiniz: https://accounts.binance.com/tr/register?ref=YZMGX1JY

Uygulamadan üye olacaksanız referans bölümüne YZMGX1JY yazabilirsiniz. Bu bizim %10 paylaşımlı referans kodumuzdur. Bu link üzerinden kaydolduğunuzda al sat işlemlerinde Binance'e ödeyeceğiniz komisyonun %10'u size geri döner %10'u da bize gelir. Bu işlem herhangi bir dolandırıcılık faaliyeti içermez. Referans kodu yazmadan üye olursanız komisyon indiriminiz olmaz, karar sizin. 

Yukarıdaki linke tıklayarak ya da mobil binance uygulamasında kaydol bölümüne girip referans bölümünü doldurduktan sonra sürekli kullandığınız ve şifresini bildiğiniz mail adresinizi E-posta bölümüne yazın. Sonrasında ise unutmayacağınız bir şifre yazın. 


Referans Kimliği (isteğe bağlı) bölümüne yukarıda belirttiğimiz gibi referans kodu girerek komisyon indiriminden faydalanabilirsiniz. Aşağıdaki örnekte de gördüğünüz gibi komisyon indirimi oranınız %10 yazmaktadır. Eğer görseldeki gibi direkt eklenirse herhangi bir şey yapmanıza gerek yoktur, mail ve şifre yazıp  hizmet koşullarını kabul edip "hesap oluştur" diyebilirsiniz. 


Mail yerine telefonla üye olmak isterseniz e-posta yanındaki mobil'e tıklayabilirsiniz. Biz mail ile üye olmayı tercih edip hesap oluştur diyoruz. 



Sonraki aşamada yapboz doğrulaması çıkacaktır. 


Yapbozu tutup boşluğa tam olarak yerleştirdiğinizde sistem sizin bot olmadığınızı anlayacaktır. Hesap doğrulama şeklinde gelecek ekrana mail adresimize ya da telefonumuza gelen kodu giriyoruz. Biz mail adresi yazdığımız için e-postamızı açıyoruz. 


Mail Binance'ten Türkçe olarak gelebileceği gibi "confirm your registration" başlığı altında da gelebilir. Binance'ten gelen maili açıp aşağıda kırmızı alan içerisinde gösterdiğimiz 6 rakamlı kodu yukarıdaki görselde e-posta doğrulama kodu bölümüne yazıyoruz. Bu kod herkeste farklıdır mailinize gelen neyse onu yazmalısınız. Eğer böyle bir e-posta almadıysanız e-postayı tekrar gönder deyin. Yine gelmediyse mailinizin spam bölümünü kontrol edin. 


Doğru girdiğiniz takdirde Binance'e üye olma işleminiz tamamlanmış olacak. Tekrardan belirtelim ki binance referanslı üyelik ile daha az komisyon ödeme imkânına kavuşursunuz. Bizim referans kodumuz ise YZMGX1JY şeklindedir. Ayrıca elinizde BNB bulundurup komisyonu BNB ile öde dediğinizde ödeyeceğiniz komisyon biraz daha düşecektir. Konuyla ilgili bnb ile komisyon öde başlığını inceleyebilirsiniz. 

Binance'e para, coin gönderme gibi konular ve daha fazlası için aşağıdaki linkleri takip edebilirsiniz: Para yatırma için Binance para yatırma, coinlerin nasıl alınıp satıldığını öğrenmek için Binance coin alıp satma, başka borsadan binance'e ya da binance'ten başka borsaya coin gönderme gibi işlemler için Borsadan borsaya coin gönderme konularını inceleyebilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica