Facebook arama geçmişini silme, tamamen temizleme

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook ve diğer platformalarda arama bölümüne yazdıklarımız genellikle kayıt altına alınır ve arama bölümüne girdiğimizde o aramaları görürüz. Bu durum bizi rahatsız ediyorsa eğer bunları silmenin yolu elbette var. İster ios, ister android, ister siteden girin, işlemler aynıdır. Bunun için yapmanız gereken arama bölümüne gidip arama boşluğuna tıklamak/dokunmak.



Burada özellikle silmek istedikleriniz varsa eğer karşılarında x (çarpı) simgesine tıklayarak arama sözcüğünü ya da kişisini geçmişten silebilirsiniz. Fakat arama geçmişiniz şiştiyse ve hepsini tamamen temizlemek isterseniz, yakınlardaki aramalar yazan bölümün yanında yer alan "düzenle"ye tıklayabilirsiniz. 


Sonraki ekranda "hareketler dökümü" başlığının yanında "arama kayıtlarını sil" diyoruz. Ve işlem bu kadar. Şimdi arama kutucuğuna dokunup geçmişin görünüp görünmediğini kontrol edebilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica