Whatsapp sesli mesaj hızlandırma: 1x, 1,5x, 2x ne anlama gelir?

Sponsorlu Bağlantılar

Bir süre önce Whatsapp'ta sesli mesajların yanında 1x, 1,5x ve 2x gibi ifadeler görünmeye başladı. Bunlar sesli mesajı daha hızlı dinlemek için uygulamaya konmuş özelliklerdir. 


1x normal hızdır. 


1,5 x ise bir buçuk kat anlamına gelir. Size gelen ses dosyasını biraz daha hızlı dinlemenize imkân verir. 



2x ise 2 kat anlamına geliyor olup, size gönderilen sesi 2 kat kadar hızlı dinlemenize olanak verir. 1,5xten daha hızlıdır ve yeterli zamanınız yoksa ve söylenenleri anlıyorsanız bu özelliği kullanmak işe yarayabilir.


Özellikle kalabalık whatsapp gruplarında çokça ses dosyaları paylaşılmaktadır. Bunların hepsini sonuna kadar dinlemek zaman kaybına uğratabiliyor bazen. Bu sebepten 2x'e alıp söylenenleri de anlayabiliyorsanız bu özelliği kullanıp zamandan tasarruf edebilirsiniz. Tabii 2x sesin biraz komik gelmesini sağlayacaktır fakat konuşmaya değil de anlatılanlara odaklanabiliyorsanız güzel bir özelliktir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica