Kucoin borsası üye olma ve para yatırma - coin gönderme

Sponsorlu Bağlantılar

Kripto para dünyasında adını sıkça duyduğumuz borsalar kucoin borsasına nasıl üye olunur? Adım adım anlatacağız. Kucoin üye olma aşamasında referanslı ve referanssız kaydolabiliyoruz. Referanslı üyelik avantajlı olurken, referanssız üyelikte herhangi bir indirim hakkı bulunmamaktadır. 

Referanslı üye olup indirimlerden faydalanmak isterseniz https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=H4aH8w buradan üye olabilirsiniz. ios ya da android uygulamasından sisteme üye olmak isteyenler bu adresten https://www.kucoin.com/download uygulamayı indirebilir ve sisteme üye olmaya başlayabilirler. İster uygulamadan ister siteden üye olun, aşamalar aynıdır. İşimiz kolaylaşsın diye bu noktada sağda yer alan English'e tıklayıp kayıt formunu Türkçe haline getirebiliriz. 



Türkçe oldu gördünüz gibi. Şimdi kayıt seçeneğimizi belirlemek için Telefon yazısının yanındaki Email'e tıklıyoruz. 




Şimdi email bölümüne sürekli kullandığımız mailimizi yazıyoruz ve hemen yanında yer alan kod gönder butonuna tıklıyoruz. Mail adresimize bir kod gelecek.


Sizin mailinize gelen kodu kopyalayın ve kayıt formunda Email Doğrulama Kodu bölümüne yazın. Giriş Şifresi Belirle bölümüne unutmayacağınız bir şifre yazın. Bu sizin Kucoin'e giriş şifreniz olacaktır. Referans kodu bölümüne H4aH8w yazabilirsiniz. Yukarıda verdiğimiz referans linkine tıklayanlarda bu bölüm otomatik olarak H4aH8w şeklinde görünecektir. Referansın önemini yukarıda belirtmiştik. Yine de girip girmemek sizin tercihiniz. Kullanım Şartlarını okudum ve kabul ediyorum seçeneğini işaretli olacak ve ardından kaydol diyeceğiz.  Kucoin borsasına kayıt olma işlemi bu kadar basit. Kaydolduktan sonra şöyle bir ekranla karşılaşabilirsiniz. İşlem yapabilmek için para-coin göndermeniz gerekir. 


Bu aşamada isterseniz kredi kartıyla para yatırma işlemi yapabilirsiniz. Fakat bu işlem için kartınızın uluslararası açık olması gerekir ve komisyon ücreti olduğunu da hatırlatırız. Apple pay, google play gibi ödeme seçeneklerini de aynı sayfada göreceksiniz. Fakat bu tür borsalara para gönderme yerine coin gönderme daha kabul gören bir seçenek. Genellikle Btcturk, paribu ya da binance gibi borsalardan Kucoin'a coin gönderme tercih ediliyor. Çünkü diğer borsalara para yatırma ve coine çevirme işi daha kolay. Diğer borsalardan (Binance gibi) coin aldıktan sonra buraya transfer edebilirsiniz. Borsadan borsaya coin transferi ve Binance'tan kucoin'e coin gönderme gibi konuları daha iyi anlamak için borsadan borsaya coin gönderme konusunu inceleyebilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica