Mxc, mexc borsasına nasıl üye olunur? Nasıl para - coin gönderilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Mexc global referans kodu olarak 16aEB girebilirsiniz.  


Giderek büyüyen kripto para borsası olan mxc, yeni adıyla MEXC borsasına nasıl üye olunur, adım adım anlatacağız. Bu tür borsalara üyelik facebook gibi platformlara üye olmaktan farksızdır. Tek fark, üye olurken referans numarası girmenin avantajıdır. Bu avantaj ise şudur: Referanslı üye olduğunuzda yaptığınız her işlemde daha az komisyon ödersiniz. 

https://m.mexc.com/auth/signup?inviteCode=16aEB Bu bizim referans linkimizdir. Bununla üye olduğunuzda yaptığınız işlemlerde daha az komisyon ödersiniz. Site üzerinden işlem yapmak isterseniz yukarıda verdiğimiz linklerden, uygulama üzerinden mexc kayıt olma işlemlerini yapmak isterseniz https://www.mexc.com/tr-TR/download buradan ios ya da android uygulamasını indirerek işlemleri sürdürebilirsiniz. Uygulama ve site üzerinden kayıt işlemleri aynıdır. 



Yukarıdaki görseli yeni sekmede açarak detayları görebilirsiniz. 

E-mail bölümüne sürekli kullandığınız bir mail adresi yazın. Neden sürekli? Çünkü yapılan birçok işlemde mailinize doğrulama kodu gelecektir. Kullanmadığınız ve şifresini unutabileceğiniz bir e-posta adresi yazmanız durumunda ileride sıkıntı yaşamanız çok olasıdır. 

Password bölümüne bir şifre yazıyoruz. Burada istenen şifre uzunluğu dönem dönem değişebilmekle birlikte şimdilik 8 ile 32 arası karaktere müsaade edilmektedir. Büyük küçük harfler ve yanına da rakamlar ekleyerek güçlü bir şifre oluşturmaya çalışın. Confirm Password bölümüne ise yazdığınız şifreyi tekrar yazın. 

Email Captcha Code bölümüne mailimize gelen kodu yazacağız. Kodun bize ulaşması içinse "Get Code" yazısına dokunacağız. Get Code'a tıkladıktan sonra puzzle doğrulama çıkacak. İlk defa bununla karşılaşanlar rahatlıkla çözebilirler bunu. Slide to complete the puzzle yazısının solundaki butonu tutup eksik olan puzzle'ın olduğu yere kaydırıp tam olarak yerleştirdiğinizde mailinize kod gönderilecek ve mailinize gelen kodu email captcha code bölümüne yazabileceksiniz. Mailinize kod gelmezse mailinizin spam ya da gereksiz bölümünü kontrol edebilirsiniz. Bazen bu kısımlara düşebilmektedir.



Referral Code (Optional) bölümüne ise yukarıda da değindiğimiz gibi referans kodu yazmanız durumunda işlem ücretlerinde indirim kazanırsınız. Referans kodu girmeden üye olmanız durumunda aynı hesapla bir daha asla yeniden referans kodu giremezsiniz. Bu yüzden mxc sitesine üye olmadan buna karar verip referans kodu girerek ya da girmeyerek üye olabilirsiniz. Birinden kazançlı, diğerinden ise kazançsız çıkacaksınız karar sizin. Yukarıda verdiğimiz site linkine yani buna https://m.mexc.com/auth/signup?inviteCode=16aEB tıkladığınızda bu bölüm otomatik olarak doldurulacak ve ilgili bölümde 16aEB yazacaktır. Uygulamadan girenler ise Referral Code bölümünün boş olması durumunda 16aEB yazabilirler. 

it is necessary to agree with (bazen i have read and agreed şeklinde yazmaktadır) bölümünü ise işaretliyoruz. Üyelik koşullarını kabul ettiğimize dair burayı işaretledikten sonra sign up diyoruz. 

Mxc üye olma işlemi tamamdır. Şimdi üyeliğimizi görmek için mail ve şifreyle giriş yapmayı deniyoruz. Uygulamadan girenler için Türkçe seçeneği mevcuttur. Siteden girenler ise MEXC borsasını Türkçe kullanmak isterlerse bundan böyle girişlerini bu adresten yapabilirler. https://www.mexc.com/tr-TR/login


Üye olurken girmiş olduğumuz e-postayı yazıyor ve ardından üye olurken girdiğimiz mxc şifresini girip "giriş" diyoruz. Karşımıza yine puzzle ekranı gelecek. Doğruladıktan sonra mailimize bir kod gelecek. Mail yine spam-gereksiz bölümüne düşebilir. Spam olmadığını mail servisinizde (gmail, hotmail vs.) işaretleyip bundan sonr gelen kutusuna düşmesini sağlayabilirsiniz. Maile gelen kodlar bu şekilde gelmektedir:



Bu kodu mexc sitesinde puzzle ekranından sonra karşımıza çıkan "e-posta doğrulama kodu" bölümüne yazıp giriş diyoruz. 


Ve böylelikle girişimizi sağlıyoruz. Eski adıyla mxc yeni adıyla mexc borsasına üyelik ve üyelikten sonra ilk giriş işlemleri bu kadardır. Bu borsada nasıl işlem yapıldığıyla ilgili detaylı bilgiler yakında verilecektir. Eğer işleme hemen başlamak istiyorsanız öncelikle hesabınızda para/coin bulunması gerekir.

Mxc para yatırma nasıl yapılır?

Mxc borsasında işlem yapmak için genellikle Binance gibi borsalardan coin transferi uygun görülmektedir. Bu vesileyle borsadan borsaya coin nasıl gönderilir konusuna göz atabilir ve Binance gibi borsalardan mexc borsasına coin gönderebilirsiniz. Buraya komisyon ücreti düşük ve hızlı bir şekilde gelecek bir coin seçip gönderdiğinizde (tabii önce o coini almanız gerekir) burada usdt'ye çevirebilir ve özellikle almak istediğiniz coini alabilirsiniz. 

Not: Kripto para borsası yüksek riskler içerir. Çok büyük kazançlar gibi çok büyük kayıplar da olasıdır. Bu konuda geçen borsalar ve coinler yatırım tavsiyesi içermez. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica