Android uygulamalar ve oyunlar nasıl güncellenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Çeşitli uygulamalar eksikliklerini gidermek ve yeni özellikler katmak için güncellemeye giderler. Bu güncellemeleri almadığınız sürece eski sürümleri kullanmak zorunda kalabilir, hatta bir süre sonra mevcut uygulamanızı kullanamaz hâle gelebilirsiniz. Uygulama güncellemenin genellikle en büyük sıkıntısı telefonda yetersiz alan bulunmasıdır. Birçok kişi bu sebepten ya eski sürümleri kullanmaya mecbur kalıyor ya da telefon değiştiriyor. Şimdi gelelim Android uygulamalar nasıl güncellenir:

Bu işlem genellikle otomatik olarak yapılmaktadır. Fakat bazen bu işlemi manuel olarak gerçekleştirmek gerekebilir. Hemen Play Store'a giriyoruz. 





Uygulama ve oyun arayın bölümümün yanında kullanıcı adımızın baş harfinin gösterildiği alana dokunuyoruz. 



Uygulamaları ve cihazı yönetin yazısına dokunuyoruz. 


Burada Tümünü Güncelle diyerek güncelleme bekleyen tüm android uygulamalarımızın güncelleme işlemlerini başlatabiliriz. Fakat tek bir uygulamanın, örneğin Youtube'un güncellenmesini istiyorsak, play store arama bölümüne youtube yazıyoruz. 






Youtube bizde yüklü olduğu ve güncelleme beklediği için direkt "güncelle" seçeneği çıkmaktadır karşımıza. Güncelle dediğimizde güncelleme işlemi başlayacaktır. Güncelleme işlemlerinin ve telefonun sağlığı için cihazınızda yeterince alan bulunması gerektiğine dikkat ediniz. Bu şekilde telefonunuzda bulunan oyun dahil tüm uygulamaları güncelleyebileceksiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica