Instagram mail adresi (e-posta) nasıl değiştilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Hesap güvenliği açısından ya da farklı durumlardan dolayı bazen bilgilerimizi değiştirmemiz gerekir. Mail de bunlardan biridir. Gerekçeniz ne olursa olsun Instagram'da giriş için kullandığınız mailinizi (e-posta) değiştirebilirsiniz. Mailinizi değiştirmeden önce mailinizin Instagram hesabınız için çok şey olduğunu unutmayın. Yeni e-postanızın da aktif olarak kullanılması ve e-posta hesabına erişiminizin olması gerekir. Instagram mail değiştirme işlemini bilgisayardan ya da tarayıcı üzerinden yapmak isteyenler mail değiştirme linkini kullanabilirler: https://www.instagram.com/accounts/edit/


Uygulama üzerinden Instagram maili değiştirmek için hesabımıza giriş yaparız. Ayarlar/Hesap/Kişisel Bilgiler sıralamasını takip ederiz.  



Kişisel Bilgiler menüsünde "E-posta adresi" bölümüne dokunuruz. Bundan sonra hangi mailin Instagram hesabımızla ilişkili olmasını istiyorsak o maili yazarız. Ardından mailimize bir kod gelecek. Maile gelen kodu belirtilen yere yazdığımızda Instagram yeni mailimizi onaylayacaktır. Instagram e-posta silme işlemi yapmak isteyenler de buradan silme işlemi gerçekleştirebilir ve yeni mailini yazabilirler. Eğer Instagram'dan mail adresinizi tamamen silmek isterseniz bu durumda telefon doğrulaması yapmanız gerekecektir. Çünkü Instagram hesabınızın varlığını sürdürmesi için mail ya da cep telefonu numarasına ihtiyaç vardır. 

E-posta adresiniz önemlidir. Instagram hesabınızda bir sorunla karşılaştığınızda, parola sıfırlamak istediğinizde mailinize bir kod gider ve mailinize erişiminiz olması durumunda Instagram'a yeni şifrenizle giriş yapabileceksiniz. Fakat mail şifresi de hatırlamayacağınız bilgiler arasındaysa sorununuz uzayacaktır. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica