WhatsApp'ta bir kez görüntüleme özelliği: Kaybolan fotoğraf videolar

Sponsorlu Bağlantılar

Bir süre önce WhatsApp'a bir kez görüntüleme özelliği geldi. Bu özellik sayesinde kişiye göndereceğiniz fotoğraf ya da videonun bir kez görüntülendikten sonra silinmesini sağlayabilirsiniz. Nasıl yapılıyor hemen bakalım.

Gönderilecek fotoğraf ya da videoyu seçiyoruz ve göndermeden önce mesaj yazılan bölümde başlık ekleyin yazısının yanında yer alan 1'e dokunuyoruz. 



1 simgesinin rengi değişecek ve "fotoğraf bir kez görüntülenecek şekilde ayarlandı" yazacak. 



Gönderiniz bu şekilde gidiyorsa başarılı demektir. 



Açıldı yazdığında ise karşı taraf fotoğraf/videonuzu açmış demektir. 

Başkası size bir kez görüntülenip silinecek şekilde fotoğraf attığında yine şu şekilde görünür:



Tıkladığınızda ise bu fotoğraf bir kez görüntülenecek şekilde ayarlandı ibaresi görünür. 


Nasıl ki siz birine bir kez görünüp silinen fotoğraf attığınızda karşı taraf bir kez açtıktan sonra siliniyorsa, başkası da size aynı yöntemle fotoğraf attığında bir kez görüntülendikten sonra silinecektir.

Şunu da unutmamak gerekir ki karşı tarafa bir kez görüntülenip silinen fotoğraf attığınızda karşı taraf isterse ekran görüntüsü alabilecektir. Videolar da yine aynı şekilde çeşitli video kaydedici uygulamalarla kaydedilebilir. Kişi bu tür ayarlamalar yapmışsa ve siz gönderiyi gönderirken "kaydetmeye" odaklanmışsa, o kişi bu görselleri cihazında tutmaya devam edebilir. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica