Binance ve Binance tr güvenilir mi? Kimlik verilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Bitcoin ile başlayan kripto para serüveni hızla sürüyor. Her geçen gün bu kervana daha fazla kişi katılıyor. İşler giderek farklı bir hâl almaya başlıyor; metaverse, nft gibi nice kavram kripto para borsasına dahil oluyor. Kripto para borsası nice fırsat sunduğu gibi nice riskler de taşıyor. Bu piyasaya girenlerin en başta kabul etmesi gereken de budur, bu piyasada her şey olabileceği. Paranız 100 katına da çıkabilir 100 kat da düşebilir. Kripto para borsaları henüz devletlerin kontrolünde değil, bazı devletler karşı çıkıyor, bazısı çok umut bağlamayın diyor, bazısı ise destek veriyor. Dolayısıyla büsbütün serbest bir piyasanın içinde yer aldığınızı ve spekülasyonun dorukta olduğu bir borsaya girdiğinizden iyice emin olun ve riskinize göre hareket edin. 


Kripto para piyasasında işlem yapmak için en çok tercih edilen borsa Binance olarak bilinir. Binance, kripto para borsası olmanın ötesinde kripto para piyasasını geliştirmek isteyen, bunun için yatırımlar yapan, ödül dağıtan, hibe desteğinde bulunan büyük bir şirkettir. Dolayısıyla güvenilirliğini sorgularken neler yaptığına, kullanıcıların yorumlarına bakmak lazım. Genel görüş Binance borsasının güvenilir olduğu yönünde olsa da, bu piyasada yarın öbür gün başınıza olumsuz bir durum geldiğinde "muhatap bulamama" riskiniz hepsi için vardır. Yakın zamanda ülkemizde bazı Türk kripto para borsalarının deyim yerindeyse "dükkânı kapatıp" kaçtığına şahit olduk. Bizzat yaşadığımız ülkede başımıza bu geliyorsa başka ülkedeki şirket bize zarar verirse nasıl ulaşacağız? Dolayısıyla hiçbir şeyin garantisi yoktur, bizler de bu konuda bir tavsiye veremeyiz.

Kripto para borsasının kendisi risklidir ve bu riskli piyasada en güvenilir borsalardan biri Binance olarak bilinir. En tepededir ve en büyük işlem hacmine sahiptir. Sadece bir günde milyar dolarlar döner bu borsada. Büyük yatırımları olan ve al satlarla grafiğin yönünü değiştiren balina olarak bilinen kişiler çoğunlukla Binance kullanmaktadır. Büyük şirketlerin de Bitcoin yatırımlarını bu siteden yaptıkları düşünülmektedir. Dolayısıyla riski olan kripto para borsasının en güvenli yeri olarak bilinir Binance. Üye olmayı düşünüyorsanız eğer daha fazla yorum daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Binance TR güvenli mi?

Binance TR Türkiye'deki kullanıcılar daha rahat işlem yapabilsin, rahatlıkla para yatırıp çekebilsinler diye Binance tarafından resmi olarak görevlendirilmiştir. BN TEKNOLOJİ A.Ş olarak hizmet vermektedir ve Türkiye'de yasal yükümlülükleri vardır. Adresi 2021 yılı itibarıyla Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Ferko Apt. No:175/7 Şişli İstanbul şeklindedir. Binance global borsasına göre bazı işlemler kısıtlıdır ve daha az coin vardır. Binance TR'den Binance Global'e ya da Binance Global'den Binance TR'ye hesaplarınız arasında para ve coin transfer edebiliyorsunuz. 

Binance ve ona bağlı Binance TR borsasına kimlik verilir mi? Tc verilir mi?

Kimlik doğrulaması artık birçok borsada mevcuttur ve işlem kısıtlamalarından kurtulmak için kimlik yüklemek zorunda kalabiliyoruz. Ayrıca bankadan para yatırma ve çekme işlemleri için de TC no ve kimlik gerekebiliyor. Dolayısıyla borsaların bu bilgileri istemesi normaldir. Fakat borsalara güvenip güvenmemek kullanıcıların inisiyatifindedir. Bizler de hiçbir borsaya kefil olamayız. 

Binance'e nasıl üye olunur?

Binance'e üye olmaya karar verdiğinizde komisyon indirimli üyeliği tercih edebilirsiniz. Daha önce yazdığımız Binance kayıt olma konusunda detaylara ulaşabilirsiniz. 

Not: Kripto para birimleri yüksek riskler içerir. Çok iyi kazançlar elde edebileceğiniz gibi çok büyük kayıplar da yaşayabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica