Instagram gizli hesap nedir, nasıl takip edilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Instagram, Twitter ve diğer bazı sosyal medya platformlarında hesap gizleme özelliği vardır. Bu özellik sayesinde kullanıcılar paylaşımlarını "takipçiler" dışında kalanlardan gizlemiş olurlar. Bu ayar yapıldıktan sonra bu kişilerin hesabı gizli olur ve hesabın paylaşımlarını görmek için "takip isteği" göndermek gerekir.

Bu hesapların takipçisi değilseniz eğer hesaplarına girdiğinizde "bu hesap gizli" şeklinde görürsünüz. Takip et dediğinizde takip isteği gönderilmiş olur. 



Takip isteğinden sonra takip et butonu "istek gönderildi"ye dönüşür. 



Gizli hesap kullanıcısı takip etmek istediğinize dair bir bildirim alır. Bu bildirimi onayladığında artık o kişinin takipçisi olursunuz ve hesabı size gizli olmaz. Bildirimi onaylamazsa eğer bu durumda yeniden takip et şeklinde görünür. 

Instagram istek gönderildi süresi var mı?

Hayır, bununla ilgili bir süre yoktur. Kişi onayla ya da sil demediği sürece bu istek askıda kalır ve hesabına her girişte "istek gönderildi" şeklinde görünür.  İsteğe cevap verip "sil" dediğinde ise sizde yeniden takip et şeklinde görünür ve bu isteği kabul etmediği anlamına gelir. İstek gönderildi şeklinde uzun süre kalıyorsa eğer ya hesabında aktif değildir ya da isteğinize cevap vermemiştir. 

Instagram gönderilen takip isteği iptal etme

Birine takip isteği gönderip vazgeçerseniz eğer yapacağınız işlem "istek gönderildi" butonuna dokunmaktır. "İstek gönderildi" butonuna bir kere dokunmanızla istek geri alınmış olur ve "takip et" butonuna dönüşür. Dolayısıyla istek iptal edilmiş olur. 

Instagram gizli hesap nasıl yapılır?

Sizler de hesabınızı gizli yapmak istiyorsanız instagram gizli hesap konusundan bilgi alabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica