Instagram'da birden fazla hesap kullanma - Hesaplar arası geçiş

Sponsorlu Bağlantılar

Eskiden birçok sitede bir kişinin ikinci ya da fake üyeliği olduğu tespit edilince kullanıcı banlanırdı. Fakat artık sistem değişti ve çoklu hesap hoş görülür hâle geldi. Hatta sosyal medya uygulamaları ikinci hesaba geçiş menüleri bulundurmaya başladı. Instagram'da da birden fazla hesaba müsaade edilmekte ve bu hesaplar aynı uygulamadan kontrol edilebilmektedir. Bu sayede instagram'da çıkış yapmaya gerek kalmadan diğer hesaba geçiş yapılabiliyor. Bu da bir tür kolaylık sağlıyor. Bu işlemi bilgisayardan da uygulamadan da yapmak mümkün. Instagram'a pc'den girenler sağ üstte profil simgesine dokunup hesap değiştir diyebilirler. 





Uygulamada hesap değiştirme ise şu şekilde yapılmaktadır. 



Kullanıcı adınız yanında bulunan ok simgesine dokunun ve aşağıda hesap ekle yazısını görün. Buradan yeni hesabınızla giriş yaptıktan sonra bundan böyle bu işlemi yapıp direkt hesap geçişi yapabileceksiniz.

Buraya ayrıca Instagram ayarlar menüsünde en aşağı inilerek ulaşılabilir. 



Çıkış yap'ın hemen üstünde yer alan hesap ekle'ye dokunduğumuzda hesap ekle, mevcut hesaba giriş yap, yeni hesap oluştur gibi seçenekler görürüz. 



Eğer yeni hesabı hemen şimdi oluşturmak istiyorsanız "yeni hesap oluştur" diyebilirsiniz. Zaten ikinci, üçüncü instagram hesabınız varsa "mevcut hesaba giriş yap" diyerek hesap ekleyebilirsiniz.

Hesap ekleme işlemi tamamlandıktan sonra aynı menülerden hesap geçişi yapabileceksiniz. Yukarıda "hesap ekle" şeklinde görünmesinin sebebi bizim daha önce ikinci üçüncü hesap eklememiş olmamızdandır. Sizler yeni hesap eklediğinizde bu hesaplar arasında tek dokunuşla şifre girmeye gerek kalmadan geçiş yapabileceksiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica