Telefon ve tablette panoya kopyalandı ne demek, panoya kopyalananlar nasıl silinir?

Sponsorlu Bağlantılar

Akıllı telefonlarda ve tabletlerde pano özelliği mevcuttur. Bunun birçok uygulamada görebilirsiniz. Örneğin WhatsApp'ta bir şey yapıştırmak istediğinizde pano yazısını görürsünüz. 


Telegram'da da aynı şekilde yapıştırma işlemi gerçekleşirken pano yazısını görürsünüz. 


Ayrıca Telegram'da herhangi bir şey kopyalamak istediğinizde "panoya kopyalandı" şeklinde uyarı belirir. Pano nedir, ne işe yarar, panoya kopyalananlar nasıl silinir?

Pano, akıllı cihazlarınızda en son kopyaladığınız yazı, resim gibi şeyleri hafızasına alan ve gerektiğinde herhangi bir yere yapıştırmanıza yarayan bir uygulamadır. Yapıştırma işlemi yapmak yerine "pano"ya dokunduğunuzda son kopyaladığınız yazı/link gibi şeylerden öncekileri de görürsünüz. Bunlar panoda birikir. Doğru kullanıldığında çok işe yarayan bir uygulamadır. Tek seferde yazı, link, resim kopyalayabilir ve bunları dilediğiniz yere seri bir şekilde yapıştırabilirsiniz. 

Pano nerededir, nasıl görünür ve silinir?

Yapıştır yanında çıkan "pano" yazısına dokunduğunuzda panoya kopyalananları görürsünüz. Panoya kopyalananları silmek için sağ alt köşede yer alan çöp kutusu simgesine dokunun. 


Kilidi açık olan tüm ögeler silinsin mi? yazısı çıktığında sil dediğinizde panoya son kopyalananlar silinecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica