Telegram mesaj gönderme sesi açma ve kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

 Telegram'ı yeni kurduğunuzda, attığınız her mesajın peşine ses çıkar. Bu sesi kimi sever kimi sevmez. Aşağıda bu sesi açmak ya da kapatmak isteyenler için kısa bir anlatım yapacağız. 

Telegram ayarlarına, sonrasında bildirimler ve sesler'e girin. Uygulama içi bildirimler başlığı altında "sohbet içi sesler" karşısındaki çubuğu hareket ettirerek Telegram'da mesaj gönderirken çıkan sesi açabilir veya kapatabilirsiniz. 



Telegram mesaj gönderirken çıkan sesi açma ya da kapatma bu kadar basittir. Eğer mesaj yazarken her tuşa bastığınızda klavye sesi çıkıyorsa, titriyorsa bu telefonun ayarıyla ilgilidir. Eğer tuş seslerinden rahatsızsanız WhatsApp mesaj gönderme sesi kapatma konusunda Whatsapp tuş (klavye) sesi ve titreşim kapatma - açma başlığı altında belirtilen ayarların aynısını yaparak tuş seslerini ayarlayabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica