WhatsApp yıldızlı mesaj (favori mesaj) hakkında her şey

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp'ta özel ya da grup konuşmalarında istediğiniz mesajları yıldızlayabilirsiniz. Favorileme anlamına da gelen yıldızlama, o mesajın önemli olduğunu belirtir ve daha sonra o mesaja ulaşmak kolaylaşır. Öncelikle nasıl yapıldığına bakalım.

Yıldızlı mesaj nasıl yapılır? Mesaj nasıl favorilenir?

WhatsApp'ta yıldızlı mesaj yapmak istediğini mesajların üzerine basılı tutun ve yukarıda çıkan seçeneklerden yıldız simgesine dokunun. 


Böylelikle mesajın yanında yıldız simgesi görünecektir, yani yıldızlı mesajlara alınmış olacaktır. 

WhatsApp yıldızlı mesajlar nerede, yıldızlı mesajları gösterme

Yıldızlı mesajı görmek istediğiniz grup ya da özel konuşmaya girin. Üst bölüme yani kişinin ya da grubun isminin yazılı olduğu bölüme dokunun. 



Burada "yıldızlı mesajlar" şeklinde bölüm göreceksiniz. Favorilediğiniz tüm mesajlar burada görünür. 

Yıldızlı mesaj yapınca bildirim gider mi?

Hayır, grupta ya da özel konuşmada favorilediğiniz mesajlar size özeldir, bunları yıldızladığınızı başkaları bilmez ve bununla ilgili bir bildirim almazlar. 

Yıldızlı mesajlar silinir mi?

Yıldızlı mesajları ister geri kaldırır yani silersiniz, isterseniz tüm mesajları silerken yıldızlı mesajları bırakırsınız. Yıldızlı mesajların yıldızını almak isterseniz yukarıdaki gibi yıldızlı mesajlar bölümüne gidin ve o bölümdeyken sağ üst köşede üç nokta simgesine dokunup tüm yıldızları kaldır deyin. Ya da konuşmadayken yıldızlı mesaja basılı tutun ve yıldız simgesine dokunun, yıldız geri alınacaktır.

Tüm mesajlar silinsin ama yıldızlı mesajlar kalsın derseniz, grup ya da özel konuşmaya girin ve sağ üst köşede üç nokta simgesine dokunup sohbeti temizle deyin. 



Sohbetlerdeki mesajlar silinsin mi şeklinde ekran gelecektir. Burada yıldızlı mesajları sil seçeneğini kaldırın ve mesajları temizle deyin. Yıldızlı mesajları sil seçili olmadığı için tüm mesajlar silinecek ama yıldızlı mesajlar kalacaktır. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica