WhatsApp sohbet sabitleme (pinleme) nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Whatsapp sabitleme ne işe yarar?

WhatsApp'ta sizin için önemli olan kişi ve grupları sabitleyebilirsiniz. Buna pinleme de denmektedir. Bu sayede sohbetler menüsünde pinlediğiniz kişiler en üstte tutulur. Çok sayıda mesaj alıyorsanız eğer sizin için en önemli olanları daime üstte tutmanıza yarar sabitleme. 

WhatsApp iğne işareti nedir?

İğne simgesi sohbet sabitlemeye yarar. 

WhatsApp sabitleme nasıl yapılır?

Sohbetini sabitlemek istediğiniz kişi ya da gruba basılı tutun. 


Kişi seçildikten sonra yukarıda beliren iğne işaretine dokunun. Böylelikle bu sohbet sabitlenenenlere eklenecek ve en üstte görünecektir.

WhatsApp sabitleme kaldırma nasıl yapılır?

Sabitlenenlere eklediğiniz kişi ya da grubun yanında iğne simgesi olur. Bu simgeyi kaldırmak için kişi ya da gruba basılı tutun ve yukarıda çıkan "iğne kaldırma" simgesine dokunun. 



Böylelikle sohbetin iğnesi yani sabitlemesi kalkacaktır.

WhatsApp 3 ten fazla sabitleme var mı?

Şimdilik hayır. En fazla 3 sohbet sabitleyebilirsiniz.

WhatsApp grubunda mesaj sabitleme var mı?

WhatsApp gruplarında ya da özel sohbetlerde Telegram'da olduğu gibi mesaj sabitleme yoktur. Sadece sohhbetlere daha hızlı erişmeniz için "sohbet sabitleme" vardır. Sohbet, bir kişi ya da grupla yaptığınız görüşmelerin tamamıdır, yani konuşma penceresidir. Mesaj ise bir kişi ya da grup ile olan yazışmalarınız, dosya alıp göndermeleriniz vs.dir. Belirttiğimiz gibi mesajları özel sohbette ya da gruplarda başa tutma yani sabitleme yoktur. Bunun yerine sadece sizin görebileceğiniz favori mesaj yani yıldızlı mesaj özelliği vardır. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica