E-devlet mail değiştirme ve doğrulama nasıl yapılır? - E posta güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

E-devlette bazı hizmetlere erişim ve bilgilendirme için mail gereklidir. Bu sebepten E-devlet'te bilgilerimize güncel bir e-posta eklemek iyi olacaktır. Daha önce e-posta eklemediyseniz hemen şimdi ekleyebilirsiniz. Ya da mailiniz artık güncel değilse e-devlet mail bölümünde yeni bir mail güncellemesi yapabilirsiniz. 

E-devlet mail (e-posta) güncellemesi nasıl yapılır?



İsminizin yazılı olduğu yerde aşağıyı işaret eden simgeye dokunun ve "iletişim seçenekleri" deyin. Bu bölümde hem telefon hem mail adresi değiştirilmekte/güncellenebilmektedir. E-devlet telefon güncelleme konusuna ayrıca bakabilirsiniz.


E-posta adresi yazan bölüme güncel mailimizi doğru bir şekilde giriyor ve güncelle diyoruz. Sonraki ekranda bilgi değişikliği onayı sorulacaktır. 


E-devlet üzerinde değişiklikler yapan kişinin siz olduğunu sisteme kanıtlamanız için "bilgi değişikliği onayı" bölümünde doğrulama yapmanız gerekir. Nüfus cüzdanı, yeni kimlik kartı bilgileri ile gibi seçeneklerden sizin için uygun olanı seçin ve doğrulama işlemini gerçekleştirin. Sonraki ekranda "mail adresi doğrula" gibi bir seçenek belirecektir. Doğrula dediğinizde maile bir kod gelecektir ve o kodu e-devlette "doğrulama kodunuz" bölümüne yazdığınızda mailiniz başarıyla güncellenmiş olacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica