Letgo araç-araba ilanı nasıl verilir, ilan yükleme ücretli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Letgo araç alış satışları için de kullanılabilmektedir. Eğer alıcıysanız araç ilanı sahibiyle irtibata geçip pazarlığı sürdürebilirsiniz. Alıcı değil de satıcı olmak istiyorsanız, yani Letgo'da araç ilanı vermek istiyorsanız konunun devamını takip ediniz. 

Letgo araç ilanı ücretli mi?

Şimdilik araç - araba ilanı için ücret talep edilmemektedir fakat bunun limiti hakkında herhangi bir bilgi de bulunmamaktadır. Sadece araç ilanı yüklerken telefon istenmektedir. Bu adımı tamamladıktan sonra ilanınız yayınlanacaktır.

Letgo araç ilanı nasıl verilir? Araba ilanı yükleme

Araç ilanı yüklemek için Letgo'nun ilan yüklemeye yarayan "sat" bölümüne dokunun. 


Letgo bize "ne satıyorsun?" demektedir. Araç ilanı koyacağımız için "araba" seçeneğini işaretliyoruz. 




Sonraki ekran araç fotoğrafını çekeceğiniz ya da cihazda kayıtlı araç fotoğrafı yükleyeceğiniz ekrandır. Fotoğraf seçiminden sonra araç bilgilerini gireceğimiz ekran gelecektir. Burada ilk yüklediğimiz fotoğrafın yanına başka fotoğraflar da ekleyebiliriz, + simgesine dokunup daha fazla araba fotoğrafın yükleyebilirsiniz. Sonrasında aracın yılını, marka, modelini, kasa, vites tipi bilgilerini doğru bir şekilde girdikten sonra "yükle" diyoruz. Letgo bu aşamada telefon isteyebilmektedir. Telefonu girdikten sonra son aşamalar kalmakta ve gerekli onaylamalardan sonra ilan yüklenmektedir. 



Bu yöntemle sıfır ya da ikinci el araçlarınızı Letgo üzerinden satışa koyabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica