Letgo ev - emlak ilanı nasıl verilir? Ev, arsa, iş yeri ilanı yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Letgo her ne kadar özellikle ikinci el eşya alım satım yeri olarak bilinse de burada müzik kursu, iş ilanı, ev arsa iş yeri ilanları görmek de mümkündür. Ev, arsa, iş yeri gibi emlak türünde ilanları yayınlamak için ekstra bir ayara gerek yoktur. Bunun için ilan yüklerken diğer bölümünü seçmek yeterlidir. Nasıl yapıldığına kısaca değinelim. 

Letgo'da ev, arsa, iş yeri ilanı nasıl yüklenir?

Emlak ilanı tıpkı diğer ilanları yüklemek gibidir. Sadece ilan yüklerken kategori olarak "diğer" bölümünü seçmeyi unutmayın. Letgo ilan nasıl yüklenir konusunu birebir şekilde uyguladığınızda ev, arsa gibi emlak ilanlarınızı yükleyebileceksiniz. Emlak ilanı yüklerken dikkat etmeniz gereken en önemli şey "tanım" bölümüdür. İlan yükleme esnasında göreceğiniz tanım bölümü "açıklama" bölümüdür. Evin yaşını, sobalı doğalgazlı özelliklerini vs. tanım bölümüne yazabilirsiniz. Ya da arsa ise özellikle konumu, metrekare gibi bilgileri bu bölüme yazabilirsiniz. Bura dilerseniz satılık ev ilanı verebilir dilerseniz kiralık ev ilanı verebilirsiniz. 

Letgo'da emlak kategorisi olmadığı için sahibinden.com gibi sitelerde hazır olarak gördüğünüz hazır ifadeler burada yoktur.


Sahibinden.com'da ortalama bir emlak ilanı yukarıdaki gibi görünürken letgo'da bu bilgileri "manuel" yöntemle "tanım" bölümüne yazmanız gerekir. İlan başlığı olarak "İzmir Bornova 3+1 sahibinden eşyalı kiralık daire" gibi başlıklar atmanız da iyi olacaktır. Bu sayede aramalarda kolaylıkla görünebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica