Letgo süresi dolmuş ilanı ücretsiz yeniden yayınlama - İlan süresi uzatma

Sponsorlu Bağlantılar

Letgo, ilanları ortalama 30 gün tutmaktadır. İlan süresi bittiğinde ilanınız "süresi dolmuş ilanlar" bölümünde gösterilir. Bu aşamada Letgo genellikle size ilanınızı yeniden yüklemeniz için teklif sunuyordu fakat son testimizde herhangi bir ücret istenmediğini gördük. 


İlanı Tekrar yayınla dediğinizde bazı düzenlemelerden sonra direkt ilanı yeniden yayınlayabiliyorsunuz. Süresi dolmuş ilanları tekrar yayınlamak yine ücretli olursa ne yapabiliriz?

* Birinci yöntem ilanı silip yeniden yüklemektir. Başlıkta ve görselde ufak değişikliklere gidip yeni ilan yüklediğinizde Letgo "bu daha önceki ilanın aynısı" demeyecektir, aynı ilanı yeniden ücretsiz şekilde yayınlayabileceksiniz.

* İkinci yöntem: Süresi dolmuş ilanı ücretsiz olarak yayınlamanın bir diğer alternatifi çeşitli internet sitelerinde sunulmuş. Çözüm çok basit ve herhangi illegal bir faaliyet içermiyor. Süresi dolmuş ilana gidip "satıldı" olarak işaretleyip "letgo'da satmadım" işaretliyoruz. Ardından satıldı bölümüne gidip "satıldı" dediğimiz ilanı "yeniden sat" olarak işaretliyoruz. Bu aşamada gelen bildirime dokunup ilanı düzenleyip kaydediyoruz. İlan 30 gün süreli olarak tekrar yayınlanıyor.

Letgo ilanları yeniden yüklemede istediği ücret konusunda zaman zaman değişiklikler yapabilir. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica