Letgo'da puan verme ve yorum yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Letgo'da kullanıcıların birbirlerine puan vermeleri ve yorum yapabilmeleri için ortada bir ilan olması ve iletişime geçilmiş olması gerekir. Satıcı ilanına gidip satıldı olarak işaretler ya da bir konuşma balonundayken üstte üç nokta simgesine dokunup satıldı der.



Bu işlemden sonra Letgo bir alıcı seç bölümünde kime satıldığını sorar. 



Burada satıcı bir isim seçer. İsim seçiminden sonra yıldızlar çıkar. 


Beşinci yıldızı seçilirse kişiye 5 yıldız yani tam puan verilmiş olunur. Satıcı dilerse birinci yıldızı da seçip en düşük puanı verebilir. 


Sonraki ekran "kibar, buluşmaya zamanında geldi" gibi hazır kalıpların seçilebileceği ekrandır. Hazır kalıpların yanında yorum da yapılmak istenirse "deneyimini anlat" bölümüne dokunmak gerekir. Satıcı puan verme ve yorum yapmayı tamamladıktan sonra "alıcıya" bildirim gider. Alıcı bu aşamada satıcının puan ve yorumunu görür ve kendisi de yukarıdaki gibi puan verebilir, yorum yapabilir. Letgo'da satıcıya yorum yapmak için satıcının ürünü size sattığını işaretleyip puan vermesi gerekir. Satıcı satıldı olarak sizi işaretlemediği sürece satıcıyı puanlayamaz ve yorumlayamazsınız.

Letgo puan ve yorum düzeltilebilir mi? 

Kimi kullanıcı verdiği puana pişman oluyor ve yorumu da silmek istiyor ya da daha kötü/iyi yorum yapmak istiyor. Bu sebepten Letgo puan ve yorum değiştirme ya da silme gereği duyuyor. Araştırdığımız kadarıyla bununla ilgili bir ayar mevcut değildir. Fakat alternatif olarak önerilen şudur: Letgo müşteri hizmetlerine ulaşarak talebinizi iletebilirsiniz. 

Bununla birlikte size yapılan yorumlara ve puanlara da müdahale edemezsiniz. Kötü niyetli yorumları ya da satış olmadığı halde yorum yapanları Letgo'ya bildirebilirsiniz. 

Bize yapılan yorumları ve puanları nasıl görebiliriz?

Profil resminize dokunup aşağı doğru indiğinizde alıcı-satıcıların size verdiği puanları ve hakkınızda yaptıkları yorumları görebilirsiniz.

Letgo yorum ve puanları ne işe yarar?

Letgo'da kullanıcı yorum ve puanları sizin nasıl alıcı-satıcı olduğunuzu belirlemede önemli bir ölçüttür. Kullanıcılar sizinle alışveriş yapmadan önce yorum ve puanlarınıza bakarlar. Bunların yanında bir de doğrulama puanınıza bakarlar. Doğrulama puanı kullanıcı yorum ve puanlarından bağımsızdır. Doğrulama puanı nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

5 yorum:

  1. Otomobil alışı berbat anca gününüz maf olur tavsiye etmiyorum

    YanıtlaSil
  2. yeni sürüm gercekten igrenc eski hali daha iyiydi letgoyu bildigin google sayfasina cevirmisler eski haline direk geri döndürün boyle bi güncelleme sacmalık olamaz

    YanıtlaSil
  3. En son yapılan güncellemeler rezil bu ne herşey araba oldu eski hali efsaneydi

    YanıtlaSil
  4. Şuan gerçekten çok iğrenç olmuş

    YanıtlaSil
  5. Derhal eski haline getirilmesi. Lazım

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica