Binance ve Tr Binance komisyon indirimli referans kodu

Sponsorlu Bağlantılar



Binance %10 indirimli referans kodu: YZMGX1JY

Tr Binance %10 indirimli referans kodu: A9J5U1K3

Binance hâlâ kripto para borsasının en iyisi olarak değerlendirilmektedir. Spot, marjin ve diğer birçok özelliği bünyesinde bulunduran bu borsanın bir de Türkiye ayağının olması şüphesiz bize bir tür güven duygusu veriyor. BN Teknoloji A.Ş adıyla Türkiye'de ofisi bulunan ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Binance'e rahatlıkla para transferini sağlayan Tr Binance'te de bazı coinler bulunmakta fakat bunlar sınırlı sayıdadır. Kısacası trbinance'in Binance Global'e köprü görevi gördüğünü söylemek mümkün. 

Binance referans kimliği nedir, nasıl alınır?

Binance referans kodu dediğimiz şey yeni üyeliklerde "referans kimliği" şeklinde görünmektedir. Kullanıcılar üye olurken "referans kimliği" ibaresini görmekte ve binance referans kimliği nedir, nasıl alınır şeklinde sormaktadırlar. Binance referans kimliği, referans kodu ya da davet kodu dediğimiz şeydir. Üye olurken bir başka üyenin referans kodunu girip yapacağınız işlemlerde daha az komisyon ödeyebilirsiniz. 

Binance referans kodu ne işe yarar?

Binance ve diğer borsalara üye olurken referans kodu olarak bildiğimiz davet kodunu girmek şart değildir. Fakat girmenizin faydası da vardır. Çünkü üye olduktan sonra referans kodu girme yoktur, üye olmadan önce buna karar vermeniz gerekir. Bilindiği üzere borsalarda her al sat yapıldığında bir miktar komisyon kesilir. Eğer yaptığınız işlemler büyükse bu komisyonların daha fazla olduğunu göreceksiniz. Referans koduyla kayıt olmanız durumunda ise kesilen komisyon ücretinin bir kısmı size geri gönderilir. Konu başında paylaştığımız kodları binance üye olma aşamasında referans bölümüne girerek bundan faydalanabilirsiniz. Ayrıca komisyonlarınızı BNB olarak ödeyerek bir komisyon indirimi daha kazanırsınız. Binance ve Trbinance referans kodlarımız şu şekildedir:

Binance %10 indirimli referans kodu: YZMGX1JY

Tr Binance %10 indirimli referans kodu: A9J5U1K3

Binance komisyonunu BNB ile ödemek konusunda daha düşük komisyon ödeme seçeneğine göz atabilirsiniz. Gerek binance referans kimliği ile üye olma gerekse işlem ücretlerini bnb ile ödeme seçeneğini aktif etmek olsun, tüm bunlar daha az komisyon ödemenizi sağlayacaktır. 

Binance'e üye olmakta yabancılık çekiyorsanız adım adım Binance'e nasıl kayıt olunur konusunu inceleyebilir ve yine aynı konu içinde para yatırma seçeneklerine göz atabilirsiniz. 

Hem Binance'e hem trbinance'e ayrı ayrı kaydolabileceğiniz gibi sadece Binance'e üye olup trbinance kullanacağınız zamanlar "binance hesabıyla oturum açın" diyebilirsiniz. 



Yine de ayrı ayrı kayıt olmak isterseniz Binance için referans kodu YZMGX1JY şeklindedir. Trbinance içinse A9J5U1K3 şeklindedir. Referans kodlarını tek tek yazmak yerine linkle otomatik yazılmasını isterseniz eğer;


Gerek link üzerinden kayıt olurken gerekse elle referans kodu yazarken referans kimliği bölümünde vermiş olduğumuz referans kodunun doğru şekilde yazılı olduğuna ve %10 ifadesinin göründüğüne emin olun. 






Bazı sitelerde verilen referans kodları yanıltıcı olabilmekte ve %10 şeklinde verilen referans kodunun %5 ya da %0 olabildiği gözlemlenmektedir. Bu yüzden yukarıda da gösterdiğimiz gibi üyelik formu açıldığında bizim vermiş olduğumuz kodun %10 ayarlı olduğunu kontrol edin ve işlemi bu şekilde gerçekleştirin. 


Uyarı: Kripto para borsaları ve paraları için daima bir risk olduğunu hatırlatmak isteriz. Yüksek kazançlar gibi yüksek kayıplar da söz konusu olabilmektedir. Yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı daima yapın. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica