Hastane randevusu nasıl iptal edilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Daha önce internetten hastane randevusu alma konusunu işlemiştik. Bu sistem sayesinde hastaneye gitmeden hastane randevusu alabiliyoruz. Sistemin yararlılığının yanı sıra aksi durumları yaşamak da mümkün. Randevuyu internetten alıyoruz ama randevu günü uygun olmayabiliyoruz. Randevu aldığımız halde saatinde gitmediğimiz zaman ve bunu tekrarladığımız vakit randevu sisteminden randevu alamaz hale geliriz. Bunun içindir ki eğer hastaneye gidemeyeceksek randevu saatinden 1 saat önce randevuyu iptal etmeye özen gösterelim.

İnternetten hastane randevusu alıp sonra iptal etmek istiyorsanız sisteme giriş yapıp sağ tarafta bulunan randevu geçmişine tıklayın. Randevularınızı göreceksiniz gelecek ekrandan. En üstteki son randevunuzdur, sağında ise iptal et seçeneği vardır. İptal et dediğinizde onay isteyecektir, onaylayıp randevunuzu iptal edebilirsiniz. Eğer randevunuza bir saatten az bir zaman kalmışsa randevunuz iptal olmaz.

Yukarıdaki anlatım eskidir. Güncel konular için aşağıdaki bağlantılara geçebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica