İphone ekran (tuş) kilidi nasıl konur?

Sponsorlu Bağlantılar

İphone'da telefonunuzu güvenilir bir şekilde sadece siz kullanmak istiyorsanız telefonunuza parola koymanız yararınıza olacaktır. Bilgisayara şifre koyma olsun, telefonlara şifre koyma olsun hep kişisel bilgilerimize gösterdiğimiz özenden kaynaklı hareketlerdir. Kimse özelini paylaşmak zorunda değildir. Bunun önlemini almaksa kendi elindedir.

İphone serisi rüzgâr gibi esmeye devam ediyor. İOS işletim sistemini kullanan iphone yine android işletim sistemini kullanan samsung ile yarış halinde. S serileriyle bu rekabet hızla devam ediyor. Güvenlik açısından İOS'un daha güvenilir olduğu söylense de android kullanıcıları buna karşı çıkıyor ve İOS'un daha fazla açığı olduğu görüşündeler. Güvenilirlik konusunu da başka bir başlık altında inceleyeceğiz. Şimdi iphone'da ekrana nasıl parola konur, tuş kilidi nasıl yapılır anlatacağız.

Öncelikle "ayarlar" menüsüne tıklayın. Ardından "genel"e, sonrasında  "parolayla kilitleme" ekranına girin ve "parolayı aç" diyin.



 Bir parola girin.


 Sonra aynı parolayı tekrar girin. Tamam diyip çıkın ve tuş kilidinin devreye girmesini bekleyip test edin şifrenizi. Unutmayacağınız bir şifre girmeye özen gösterin, telefon kilidi şifresini unutup sıkıntı yaşayan çok fazla kişi var. 


Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica