Twitter arama geçmişi nasıl silinir?

Sponsorlu Bağlantılar

Twitter'da arattığınız sözcükler, daha sonra arama kutucuğuna dokunduğunuzda görüntülenir. Bu sadece Twitter'da yok, birçok uygulamada mevcut. Google'da hâlâ bu ayar mevcut. Hatta Google'da ilginç bir özellik daha var. Eğer siz Chrome'da bir şeyler aratıp sonra geçmişi silip kurtulduğunuzu düşünüyorsanız yanılıyor olabilirsiniz. Bkz. Gmail ilişkili google arama geçmişi.

Gizliliğe önem veriyorsanız verilerinizi nasıl kontrol edeceğinizi de bilmeniz gerekir. Bu bilgilendirmelerden sonra Twitter uygulamasında geçmiş aramaları nasıl görüntüleyeceğimizi ve sileceğimizi görelim. Twitter'da arama bölümüne dokunun. Dokunduğunuz gibi daha önce aradığınız kişileri ve sözcükleri göreceksiniz. Bunları karşılarındaki x çarpı ile tek tek silebileceğiniz gibi, tümünü temizle diyerek hepsini silmeniz de mümkündür. 




Uygulmada Tümünü temizle yerine "yakın zamanlı" şeklinde görünebilir. Yakın zamanlı'nın yanındaki çarpı simgesine tıklayarak tüm aramaları silmiş olun. Bu ayar ile geçmiş aramalarınızın silinmesi gerekir. Eğer silinmiyorsa problemi yorum bölümünden bizlere iletin. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica