Telegram'da "bu grupta mesaj yazmaya izin verilmiyor" ne anlama gelir?

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram'da üyesi olduğunuz bazı gruplarda "bu grupta mesaj yazmaya izin verilmiyor" yazısını gördüğünüzde o gruba yazamazsınız. Yönetici gruba kimin yazmasına izin verirse onlar yazabilirler. Eğer kendisi dışında herkese kapatırsa yazmayı, bu durumda sizin gibi tüm üyeler grubun içeriğini görebilecek ama yazamayacaklardır. Yönetici birden fazla yardımcı yönetici ekleyip onlara da yazma hakkı verebilir ve yine üyelere sadece grubu okumak düşer. 

Grup yöneticisi istediği zaman istediği kişiler için grupta mesaj yazmayı açabilir ya da kapatabilir. Eğer siz de yöneticisi olduğunuz bir grubu mesaj yazmaya kapatmak isterseniz aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Grubunuzun üst bölümüne tıklayıp kalem simgesine ya da düzeltme ikonuna dokunun. Ardından "izinler" başlığına girin.



Bu grubun üyeleri ne yapabilir? başlığı altında "mesaj gönderme"yi sola kaydırdığınızda, üyeler artık mesaj gönderemezler. Yönetici menüsüne girerek, yönetici olarak eklediğiniz kişiler için de çeşitli ayarlar yapabilirsiniz. 

Üyelere izin verme ya da yasaklama konusuna ayrıca buradan ulaşabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica