WhatsApp'ta profil resmi gizleme ya da gösterme

Sponsorlu Bağlantılar

 WhatsApp'ta profil resminizi kimlerin görüntüleyebileceğine karar verebilirsiniz. Nasıl yapıldığına bakalım ve sonra bunların ne anlama geldiklerini açıklayalım. 

Ayarlar/Hesap/Gizlilik bölümüne gidip "profil fotoğrafı" yazan bölüme dokunun. 


Ardından çıkan seçeneklerden size uygun olanı işaretleyin. 



Herkes dediğinizde, numaranızı ekleyen herkes profil fotoğrafınızı görür. O kişi sizde ekli olmasa bile profil fotoğrafınızda yaptığınız tüm değişiklikler anında görüntülenir. Profil resmini gizlemek isteyenlerin bu seçeneği işaretlememesini öneririz. Herkes seçeneği, profil fotoğrafını herkese açmak isteyenler içindir. 

Kişilerim seçtiğinizde, sadece karşılıklı olarak ekli olduğunuz kişiler profil resminizi görüntüleyebilirler. Kullanıcıların en çok tercih ettikleri gizlilik ayarı budur. Bu ayar ile rehberinizde ekli olmayan kişiler profil fotoğrafınızı göremezler, sadece karşılıklı olarak ekli olduğunuz kişiler görebilirler. 

Hiç kimse seçili olduğunda ise, rehberinizde ekli olmayan kişiler profil fotoğrafınızı zaten göremezler, buna rehberinizdeki kişiler de eklenmiş olur. Bir profil resminiz olsa da olmasa da bu ayarı seçtiğiniz zaman sanki profil resminiz yokmuş gibi görür herkes. Dolayısıyla "acaba beni WhatsApp'tan sildi mi?" diye de düşündürürsünüz insanları. WhatSapp rehberimde olmayan kişiler beni görmesin diyenler bu ayarı seçmelidirler. 


Bu şekilde profil resminizi gizleyebilir ya da gösterebilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica