Telegram'da birini engelleyince ne olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram'da bir kişiyi engellemenin bazı sonuçları vardır. Bunların neler olduğunu birlikte inceleyelim. Birini engellediğinizde irtibatınız kesilir. Engellediğiniz kişi sohbet balonunda size mesaj yollamaya devam eder ama tek tik görür, hiçbir zaman çift tik olarak göremez. Sizde de sohbet balonu görünür ama mesaj göndermenize izin verilmez. Engellediğiniz kişiye mesaj atamazsınız, mesaj almazsınız, arayamaz ve aranmazsınız. 

Birini engellediğiniz zaman çevrimiçi özelliği açıksa eğer onun çevrimiçi olup olmadığını görebilirsiniz. Ama o sizinkini göremez. Sizi "uzun zaman önce" şeklinde görür. Siz birini engellediğiniz zaman hâlâ o kişinin profil resmini görürsünüz, ama o sizinkini görmez. Engellediğiniz anda profil fotoğrafınız karşı tarafta görünmez olur.


Telegramda engellediğim kişi beni görebilir mi? derseniz, cevabı yukarıdaki gibidir. Hakkımda bölümüne yazdıklarınızı, profil fotoğrafınızı ve çevrimiçi bilginizi göremez ve mesaj attığında size ulaşmaz. Engellediğinizi anlamak içinse bazı testleri uygulaması gerekir. Karşı tarafa "sizi engelledi" şeklinde bir bildirim ulaşmaz. Sizler de birileri tarafından engellendiğinizi düşünüyorsanız engellendiğimi nasıl anlarım konusunda konuyu detaylıca öğrenebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

  1. Engellediğimiz kişi bizim kullanıcı adımızı görebilir mi?

    YanıtlaSil
  2. Telegramdan birine mesaj attım ve akabinde engelledim. engeli kaldırıp tekrar bir mesaj atacaktım ki gönderdiğşm mesaj ve diğer konuşmalarda gitmiş. son mesajım mı görmüşmüdür yoksa akabinde engellediğşm için mesaj gitmedi mi

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica