Telegram'da kendine mesaj atma: Kayıtlı Mesajlar

Sponsorlu Bağlantılar

Kayıtlı Mesajlar nedir?

Telegram'da Kayıtlı Mesajlar isimli sohbet balonuna yollayacağımız tüm mesajlar, sadece bizler tarafından görüntülenmektedir. Bu da "kendi kendine mesaj atma" diye nitelendirdiğimiz şeydir. Whatsapp'ta bunu yapabilmek için birkaç yöntemimiz vardı. Fakat Telegram'da ekstradan bir ayar yapmak gerekmiyor bunun için. Telegram arama bölümüne "kayıtlı mesajlar" yazmaya bağladığınız anda aşağıda yer alan görseldeki gibi "kayıtlı mesajlar" çıkmaktadır. 



Aynı zamanda ana ekrandayken parmağınızla sağa kaydırarak "kayıtlı mesajlar" ı görebilirsiniz.



Bu Telegram'ın içinde bulunan ve kendimize notlar almamızı sağlayan araçtır. Bu sohbet balonuna, biriyle konuşuyormuş gibi resim, video, mesaj yollayabiliriz. Bunları not almak ve başkalarına yollamadan önce hazırlamak gibi çeşitli şeyler için kullanabiliriz. 

Kayıtlı Mesajlar sohbet balonunu silmek isterseniz, bu sohbet balonuna attığınız her şeyin silineceğini unutmayın. Biriyle sohbet siler gibi tüm sohbetinizi sildikten sonra son konuşmalarda "kayıtlı mesajlar" ı görmezsiniz, ama ne zaman arama bölümüne "kayıtlı mesajlar" yazsanız, yine aynı şekilde çıkacaktır ve yeniden mesaj gönderme/kaydetme olanağına sahip olabileceksiniz. 

Bir diğer kendine mesaj atma konusuna buradan erişebilirsiniz: Whatsapp'ta kendine mesaj atma 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica