Gate io referans kodu ile üye olma, gateio referans kodu nerede yazar?

Sponsorlu Bağlantılar


    gateio yönlendirme id:3332792



Bu yazımızda kripto para borsalarında adına sıkça rastladığımız ve gem cenneti olarak nam salan gate.io borsasındaki referans kodları konusunu işleyeceğiz. Yazı iki bölümden oluşmaktadır. İlk bölümde gateio borsasına referanslı üye olmak isteyenler için kod vereceğiz ve bu kodu nereye yazmaları gerektiğini açıklayacağız. İkinci bölüm ise gateio üyeliği bulunanların referans koduna nereden ulaşıp nasıl paylaşacakları üzerine olacak. Gate io referans kodu ne işe yarar? Yönlendirme ID olarak geçen ve bir başkasının referans koduyla üye olmayı sağlayan bu sistem, kullanıcıların yapacakları işlemlerde komisyon indirimi kazanmalarını sağlar. Sizler de referansla üye olduktan sonra kendi referans kodunuzu başkalarıyla paylaşabilir ve komisyon oranlarını paylaşabilirsiniz. 

Gate io referans kodu ile üye olma, yönlendirme ID'si ile kayıt

Gateio borsasına referansla üye olabilirsiniz. Gateio'da referans kodu ibaresi yerine yönlendirme ID'si denmektedir. Dolayısıyla üye olurken görmüş olduğunuz yönlendirme ID'si referans kodu, davet kodu anlamına gelir. Sizler de Gateio borsasına referanslı link ile üye olmak isterseniz şu linke tıklayıp işleminize devam edebilirsiniz: https://www.gate.io/signup/3332792



Linke tıkladığınızda kayıt formu açılır ve Yönlendirme ID'si bölümü otomatik olarak 3332792 şeklinde doldurulur. Uygulamadan üye olanlar ise referans - yönlendirme ID'si bölümüne 3332792 referans kodunu kopyalayıp yapıştırabilirler. Geriye üyelik aşamaları kalır. Üyelik aşamalarını yazımızı okuyarak adım adım yapmak isterseniz Gateio kayıt olma konumuza göz atabilirsiniz. Referanslı üye olursanız komisyon indiriminiz olur, referansla üye olmazsanız eğer daha fazla komisyon ödersiniz.

Gate io referans kodu nerede yazar? Nasıl alınır? Referans kodu öğrenme ve paylaşma

Gateio borsasına üye olduktan sonra sizler de referans kodunuzu başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Bu sayede hem yönlendirme kazancı elde edersiniz hem de üye olanların komisyon indiriminden faydalanmalarını sağlarsınız. Şimdi gateio davet kodu nerede bakalım. 



Cüzdan menüsünü gördüğümüz yerde dokunuyoruz ve çıkan seçeneklerden yönlendirmelerim seçeneğine tıklıyoruz. Böylelikle gateio referans bölümüne ulaşıyoruz. Bu bölümün linki şu şekildedir:


Buraday girdikten sonra gateio referans kodu nerede yazar sorusunun cevabını bulabiliriz. 



Burada ikinci sırada içinde "signup" ifadesi geçen https://www.gate.io/signup/3332792 linki bizim referans linkimizdir. Linkin sonundaki 3332792 ifadesi bizim kullanıcı kimliğimizdir, aynı zamanda referans kodu olarak da kullanılabilmektedir. Sizde ne yazıyorsa referans kodunuz odur. Referanslarım bölümünde kaç kişiyi üye yaptığınız ve onlardan gelen komisyon kazançlarını görebilirsiniz. Komisyon oranlarını ise your share, people you invited sahre bölümünde görebilirsiniz. Yukarıdaki örnekte gördüğünüz gibi biz %20 %20 şeklinde ayarladık. Bu şekilde referansla üye edeceğiniz kişilere üye olmaları için neden sağlarsınız. 


Uyarı: Kripto paralar yüksek riskler içerir. Kripto para konularında geçen borsa, uygulama ve coin-tokenler yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica