Binance Google doğrulama kodu nedir, nasıl alınır?

Sponsorlu Bağlantılar

Binance tr ve Binance global'den para/coin çekme işlemlerinde bazı doğrulamalardan geçmek gerekir. Bu doğrulamalardan biri maildir. Mailinize kod gelir ve bunu yazmanız istenir. Tabii öncesinde "kodu gönder" demeniz gerekir. Diğer bilgi ise binance/google doğrulama kodu şeklinde geçmektedir.


Burada kastedilen Google doğrulama kodu Authenticator kodudur. 2FA yani 2 faktörlü doğrulama aktif olduğunda bu bilgi de istenmektedir. 2FA için de genellikle Google Authenticator kullanıldığı için burada kastedilen Google Authenticator'dır. Dolayısıyla cihazınızda kurulu Authenticator'ın Binance için olan doğrulama kodunu süresi geçmeden bu alana girmeniz gerekir. Kod değiştiğinde ise bir sonraki kodu hızlıca girmek gerekmektedir.

Google Authenticator'ın kurulumu ve kullanımıyla ilgili bilgileri hatırlayalım: Google Authenticator kullanımı

Para çekme işleminde sizden google doğrulama kodu istendiğinde bu bilgiye erişemiyorsanız eğer yapacağınız şey Binance müşteri hizmetleri ile iletişime geçip iki faktörlü doğrulamayı yani 2FA'yı sıfırlamak olacaktır. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica