Letgo bilgileri nasıl değiştirilir? Mail, şehir, profil değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Letgo'da isim, şehir, mail ve birçok bilgiyi değiştirebilirsiniz. Adım adım neler yapabildiğimize bakalım:

Tüm bilgileri değiştirmek için yapmamız gereken profil resmimize dokunup hesap bilgilerimizi görmektir. Hesabımıza girdiğimizde sağ üstte dişli çark simgesine dokunup ayarlara giriyoruz. 


Profil resmi değiştirme için görsel, isim değiştirme için isim, mail değiştirme için e posta, şehir değiştirmek için konum, hakkımızdaki bilgileri yani biyografiyi düzenlemek değiştirmek için biyografi/hakkımda bölümüne dokunuyoruz. 



Bunlardan istediğinize girip mail, profil, şehir gibi bilgileri değiştirebilirsiniz. Eğer Facebook ile giriş yapıyorsanız Letgo için ayrıca bir şifreniz olmaz, Facebook'a bağlı kaldığınız sürece Letgo'ya da bağlanabilirsiniz. Fakat Letgo'ya mail ile kayıt olduysanız şifrenizi bu alanda değiştirebilmeniz gerekir. Facebook şifrenizi ayrıca değiştirmek istiyorsanız facebook şifre değiştirme konusuna bakabilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica