Letgo ile ilgili bazı soru cevaplar

Sponsorlu Bağlantılar

Letgo ile ilgili çok sayıda soru mevcut. Bu soruları tek başlık altında cevaplandırmaya çalışacağız. Aşağıdaki sorulara zaman içinde daha fazlası eklenecek ve cevaplandırılacaktır.

Letgo'da telefon numarası nerede?

Letgo'da ilan sahibinin telefon numarasını arıyorsanız eğer bu bilgi profilde bulunmamaktadır. Letgo profildeki telefon numaralarını sansürlemektedir. Kimisi bu sansürü telefonunu şifreli yazarak aşmaktadır. Bunun dışında ilan sahibinin telefon numarasına ulaşmak için ilan sahibine bizzat sormak gerekmektedir. 

Letgo'da sesli görüntülü arama var mı?

Hayır, Letgo sadece yazışarak iletişim kurmanıza izin verir. Birbirinize fotoğraf ya da video da gönderemezsiniz. Dilerseniz ilanınıza ek fotoğraf-video ekleyebilirsiniz.

Letgoda kişi bulma nasıl yapılır?

Letgo'da kişi arama özelliği yoktur. Bunun yerine Google, Yandex ve diğer arama motorlarında "site:letgo.com aranacak isim" şeklinde arama yaparak o isme sahip kişiler arasında bir ihtimal aradığınız kişiye ulaşabilirsiniz. örneğin: site:letgo.com cem yılmaz

Letgo ücretli mi? İlan vermek paralı mı?

Letgo normal kullanımda ücretsiz bir uygulamadır. İlan vermek de ücretsizdir. Fakat ilanınızı daha fazla kişi görsün isterseniz "ücretli ilan" ödemesi yaparak ilanınızı daha görünür kılabilirsiniz.

Letgo'da satış nasıl yapılır?

Satış yapmak için öncelikle ilan vermeniz gerekir. Letgo ilan yükleme konusunda ilan yükleme detaylarına ulaşabilir ve ürününüzü satışa koyabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica