Huobi davet kodu nedir? Huobi referans kodu nerede yazar? 4nd95223

Sponsorlu Bağlantılar

Huobi Global birçok ülkeye hizmet veren ve ülkemizde de yavaş yavaş bilinirliği artan önemli bir kripto para borsasıdır. Wikipedi kaynağına göre "Şeyseller" merkezlidir ve Hong Kong, Güney Kore, Japonya ve ABD'de ofisi bulunmaktadır. Bu borsaya üye olurken davet kodu, diğer bir adıyla referans kodu istenmektedir. 

Huobi Davet kodu nedir? Referans kodu ne işe yarar?

Davet kodunun diğer adı referans kodudur. Üye olma aşamasında "davet kodu (isteğe bağlı)" yazar. Yani isterseniz bu bilgiyi girmeden de üye olabilirsiniz. Fakat birçok borsada olduğu gibi Huobi Global borsasında da referans sistemi mevcut. Referans sistemi nedir, ne işe yarar? Referans sistemi genellikle üye olana ve üye kazandırana komisyon iadesi sağlayan bir sistemdir. Yani siz bir borsaya referans kodu ile üye olurken hem yapacağınız işlemlerden komisyon indirimi kazanırsınız hem de referansıyla üye olduğunuz kişi Huobi'den küçük komisyonlar kazanır. Kısacası referans (davet) kodu girerek üye olmanız her zaman daha iyidir. 

Huobi global davet kodu nerede yazar? Huobi referans kodu nasıl alınır?

Eğer ihtiyacınız bir davet koduysa davet kodu bölümüne 4nd95223 yazabilirsiniz. Huobi referans kodu ekleme bu şekildedir. Dilerseniz direkt davet linkinden de https://www.huobi.com/tr-tr/topic/double-reward/?invite_code=4nd95223 üye olabilirsiniz. 

Huobi davet kodu: 4nd95223 

Huobi davet linki: https://www.huobi.com/tr-tr/topic/double-reward/?invite_code=4nd95223



Huobi referans kodu nereye yazılır? 

E-posta ya da telefon ile kaydolabilirsiniz. Huobi Referans kodu ile üye olmak istiyorsanız "Kaydol" demeden önce davet kodu bölümünde 4nd95223 yazdığından emin olun. Yukarıdaki görselde de gördüğünüz üzere referans kodunu "davet kodu" alanına yazmalısınız. 


Ben zaten üyeyim, arkadaşlarımla davet kodumu paylaşmak istiyorum, davet kodu menüsü nerededir diyorsanız:


Kullanıcı profili simgesine tıklayın ve "arkadaşlarını davet et" menüsüne tıklayın. Bu bölümde referans menüsünü ve özelliklerini görebilir, davet kodunuzu kopyalayabilirsiniz. 

Binance dururken neden Huobi?

Şüphesiz kripto para denildiği zaman akla ilk Binance gelir. Binance daha bilinir daha büyük borsadır, fakat Binance borsasındaki çoğu coin yeterince hacim kazanmıştır ve uzun süre kıpırdamayacak gibi görünmektedir. Huobi, Mexc, Gateio, Kucoin ve diğer borsalarda ise henüz yolun başında olan coin ve tokenler listelenmektedir. Hepsi başarılı olmasa da kimisi çok iyi kazandırabilmektedir. Örnek vermek gerekirse Cardano (ADA) 28 milyar dolar market cap'e ulaşmış ve buradan hareket etmesi için büyük para girişlerine ihtiyaç duymaktadır, fakat Huobi'ye girdiğinde henüz 10 milyon dolar market cap bile değilken ve aylar süren yolculuğunda yaklaşık 1 milyar dolar marketcap'e ulaşan coin örnekleri var. Şimdi o değerlerinden biraz uzaklaşmış olsalar da, baştan almış biri doğru yerde sattığında 100 kata yakın kâr yapabilirdi. Fakat yinelemek isteriz ki bu her zaman böyle olmaz. Kripto para sektöründe para kazanmak giderek zorlaşıyor. Daima temkinli olun ve fırsatlardan ziyade batmamaya öncelik verin. 


Huobi güvenli midir? 

Hiçbir kripto para borsasının güvenilirliği konusunda kesin bir şey söyleyemeyiz. Sadece tecrübelerimizden hareket ederek şimdilik bir sıkıntı yaşamadığımızı söyleyebiliriz. Aynı durum Binance gibi en ünlü kripto para borsası için de geçerlidir. Bu tür borsalara üye olup olmamak tamamen inisiyatifinizdedir. 27.04.2022 Coinmarketcap verilerine göre Huobi 7. sırada bulunmakta ve güvenilirlik puanı iyi görünmektedir. Elbet her zaman gerekli araştırmanızı yapın.

Uyarı: Kripto para birimleri yüksek riskler içerir. Kazanç gibi kayıp da daima olasıdır, bu sebepten yatırımlarınız konusunda temkinli olun ve daima kendi araştırmanızı yapın. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica