Kucoin referans kodu nasıl alınır? Davet koduyla üye olma ve referans paylaşma

Sponsorlu Bağlantılar


    Kucoin referans kodu: H4aH8w


Kripto para borsalarında kendi halinde bir borsa olarak bilinen ve giderek artan üye sayısı ile dikkat çeken Kucoin (kucoin.com) borsasına referansla üye olmak ve referanslı link paylaşmak mümkün.

Kucoin referans kodu ne ise yarar?

Referans kodu, referans kimliği, davet kodu aynı anlama gelir. Referans sistemi hem kayıt olana hem referansını paylaşan kişiye kazandıran bir uygulamadır. Sadece kripto para borsasında değil, başka sistemlerde de geçerlidir bu durum. Aşağıda hem Kucoin borsasına referanslı kayıt olmak isteyenler için kod vereceğiz hem de üye olduktan sonra referans kodunu başkalarıyla paylaşmak isteyenlere anlatımı yapacağız.

Kucoin referans kodu ile kayıt olma - Kucoin referans kodu nasıl alınır?

Kucoin borsasına referans linkiyle üye olmak isteyenler https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=H4aH8w linkiyle giriş yaptıklarında kayıt formunda referans kodu (isteğe bağlı) bölümüne otomatik olarak H4aH8w yazıldığını göreceklerdir. Bu kod 2022, 2023, 2024...fark etmeksizin her yıl çalışır durumdadır. Bu bizim referans kodumuzdur. Linke tıkladığınızda sistem otomatik olarak referans bölümüne bu ifadeyi yazacaktır. 



Kucoin referans kodu: H4aH8w


Eğer uygulamadan üye oluyorsanız H4aH8w bu kodu kopyalayıp referans bölümüne yapıştırabilirsiniz.  Paylaştığımız H4aH8w davet kodunu referans bölümüne yazıp kayıt işlemlerini tamamladığınızda Kucoin komisyon indirimi alacaksınız. Kucoin borsasına üyelik adımlarını detaylı bir şekilde öğrenmek için kucoin kayıt olma konusuna göz atabilirsiniz.

Kucoin referans kodu nerede yazar? Nasıl paylaşırım?

Kucoin'e referansla kayıt olduktan sonra sizler de referans kodunuzu paylaşabilir ve hem üye olana kazandırabilir hem küçük kazançlar elde edebilirsiniz. Bunun için kullanıcı adınızın kısaltmasının yazıldığı bölüme dokunun ve çıkan seçeneklerden Referans'a tıklayın. Bu bölüme web sitesinden https://www.kucoin.com/assets/bonus/referral linki ile de ulaşılabilir.


Bu bölümde referans kodu ya da linkini kopyalayabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Daha sonra yine bu bölüme gelerek kaç kişiyi üye ettiğinizi görebilirsiniz.



Daha az işlem ücreti ödemek için ne yapmalı?

Birçok borsanın kendi tokeni var ve bunu bulundurmak ve işlemleri o tokenle yapmak şartıyla komisyon indirimi sağlamaktadırlar. Binance bu işi BNB bulundurma ve ücretleri BNB ile öde seçeneği ile yapmaktadır. Kucoin borsası ise kendi tokeni KCS ile bu imkânı sağlamaktadır. Bunun için işlem ücretlerine yetecek kadar KCS (kucoin token) bulundurmanız yani satın almanız gerekir. Ardından ayarlardan KCS ile ücret ödeme'yi aktif ettiğinizde bundan böyle yapacağınız işlemlerde daha az komisyon ödersiniz. Yani Kucoin referans kodu ile kazandığınız indirimin yanına bir de bu eklenir ve bundan böyle ödeyeceğiniz komisyon ücretleri daha az olur.

KCS ile ücret ödeme menüsüne nasıl ulaşılır?

Bu menülerin yerleri zaman zaman değişmektedir. Biz web sitesinden Kullanıcı adımızın baş harflerinin olduğu yere dokunarak buraya ulaştık. Ulaştığımız yer kullanıcı profili menüsü. Yani e-mail vs. tüm bilgilerinizi görüp değiştirebileceğiniz yer. Uygulamadan da bu bölüme erişilip KCS ile ücret ödeme ayarı yapılabilir.





Diğer konular:


Uyarı: Kripto paralar yüksek riskler içerir. Kripto para konularında geçen borsa, uygulama ve coin-tokenler yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. İlginizi çekerse eğer Binance referans kodu ve gateio referans kodu konularına da bakabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica