Telegram profil linki oluşturma ve paylaşma

Sponsorlu Bağlantılar

Telegram'da bir profil linki oluşturabilir ve çeşitli mecralarda paylaşıp, insanların sizlerle sohbet etmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için daha önce paylaştığımız Telegram kullanıcı adı değiştirme konusundaki gibi kullanıcı adı belirlememiz gerekiyor öncelikle. Nasıl yapıldığını tekrar hatırlayalım:

Ayarlar'a tıklayalım. Üst bölümde "yok" yazan kısmın altında "kullanıcı adı" yazmaktadır. 


Buraya dokunalım ve bir kullanıcı adı yazalım. Bu kullanıcı adında Türkçe karakter olmamalıdır. Kullanıcı adınız kullanılabilir olduktan sonra @kullaniciadi şeklinde bir telegram kullanıcı adınız olur. İnsanlar Telegram aramasına kullanıcı adınızı yazıp görebilirler sizi artık. Peki bir web sitemiz, blogumuz ya da sosyal medya hesabımız var ve Telegram adımızı orada pratik şekilde nasıl paylaşacağız? Elbette link oluşturarak. Aşağıdaki görselde de göreceğiniz gibi bir deneme yaptık ve kullanıcı adı yazınca linkimizin nasıl görüntülendiğini gördük. 


Kullanıcı adı olarak "denemebirkiucdortbes" yazdık ve profil linkimiz https://t.me/denemebirkiucdortbes oldu. Linki kopyalayabilir ve çeşitli yerlerde paylaşabilirsiniz. Bu bağlantıya tıklayan sizle sohbet edebilecektir. İşlemi bitirirken sağ üstteki onay simgesine dokunmayı unutmayın. 

Eğer grup ya da kanalınız varsa, grup linki oluşturmak ve paylaşmak istiyorsanız, kanal ve grup linki oluşturma konusuna göz atabilirsiniz. 

Tavsiye konu: Mexc davet kodu

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica