Binance şifremi unuttum ne yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Birçok siteye üye olmanın doğal sonucu olarak şifrelerimizi bazen unuturuz. Böyle durumlarda kaydolduğunuz mailinize erişiminiz varsa muhtemelen sorununuz çözülecektir. Çözülmeyen durumlarda ise genellikle SPAM bölümüne bakmak gerekebilir. 

Binance şifresini unuttuysak eğer girişte şifrenizi mi unuttunuz? yazısına tıklarız. 


Parolamızı unuttuksak bizi ufak bir sürpriz bekliyor. Binance diyor ki, şifreni sıfırlarım ama eğer sıfırlarsam 24 saat boyunca çekim yapmana da izin vermem. Bu bizim için sorun değilse eğer Devam et deriz. 


Kaydolduğumuz mail adresini yazıp ileri deriz. 


Bu artık aşina olduğumuz yapboz doğrulaması. Parçayı boşluğa düzgünce yerleştirdiğimizde doğrulama kodu e-postamıza gönderilmiş olacak. 


Gelen mail muhtemelen "Request to Reset Password..." başlığıyla gelecektir. Binance'tan gelen maili açıyoruz. Eğer mail gelmediyse e-postanızın SPAM bölümüne girin. 


Reset Password başlığıyla bize sunulan sıfırlama kodunu görüyoruz burada. Biz bize gelen kodu kopyalıyor ve Binance'ta yapbozu doğruladıktan sonra bizden kod istenen ekrana gidiyoruz. Bize mail yoluyla gönderilen kodu girdiğimizde (yapıştırmaya izin vermezse elle yazıyoruz) yeni bir parola belirlememiz isteniyor.

Unutmayacağımız bir şifreyi girip şifreyi onayla bölümüne de aynısını yazıp İleri diyoruz. Şifre değiştirildi şeklinde uyarı aldığımızda işlem tamamdır. Şifremizi sıfırladık ve yeni şifre belirledik. Bundan böyle yeni parola ile hesabımıza giriş yapabileceğiz. İlk girişte yeni cihaz girişini onayla diyebilir. Böyle bir durumda "kodu almak için tıklayın" yazısına tıklayıp maile kod gelmesini sağlarız.



Eğer mailinize erişiminiz yoksa Binance ile iletişime geçip çeşitli doğrulamalardan geçmeniz gerekir. Bu işlemler uzun sürer ve yüzde yüz sonuç vermez. 

Binance borsasına indirimli üye olmak isteyenler binance nasıl üye olunur konusunu inceleyebilirler.

Not: Kripto paralar yüksek riskler içerir, ilgili konularda geçen borsalar ve coin/tokenlar yatırım tavsiyesi içermez. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica