WhatsApp grupta numaranın yanına isim yazma - WhatsApp isim değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp gruplarda isim yazma

WhatsApp gruplarda çoğunlukla rehberinizde olmayan kişiler görürsünüz. Bu kişilerin sadece numarası görünür ve bazısı kişilerde ise isim yazılıdır. Bu duruma yabancı kişiler "rehberimde adı ve numarası olmayanın yanında ismi yazıyor nasıl olur?" şeklinde sormaktadırlar. Öncelikle belirtelim ki bunu herkes yapabilir. Bu sayede gruplarda bu numara kimindi diye düşünmek zorunda kalmayız. Nasıl yapıldığına birlikte bakalım sonra yine konuyu değerlendirelim.

Sizler de WhatsApp gruplarda numaranın yanına isim yazabilirsiniz. Bu sayede numaranızı eklememiş kişiler numaranızın yanında isminizi görürler. WhatsApp ayarlara girin ve ayarlardayken profil fotoğrafınızın olduğu alana bir kere dokunun. Bu bölüm whatsapp profil resmi değiştirme, hakkımda bölümü yazma ayarlamalarının yapıldığı yerdir. Buradaki "Ad" bölümü ise bizim aradığımız ayardır. Ad bölümüne dokunuyoruz ve gruplarda görünmesini istediğimiz adı yazıyoruz. Bir isim yerine özlü söz de yazabilirsiniz. Bunun gruplarda diğer kullanıcılar tarafından görüleceğini unutmayın. 




Eğer birden fazla gruba üyeyseniz hepsinde aynı isminiz görünür. Her grup için ayrı isim veremezsiniz kendinize. Bu bilgiler doğrultusunda bir isim ya yazı belirleyin ve kaydet deyin. WhatsApp gruplarda isim yazma işte bu kadar.



Ad bölümünü doldurduğunuzda bundan böyle gruplarda rehberinde ekli olmadığınız kişiler örnekteki görsel gibi görürler sizi. Sizler de WhatsApp ad bölümüne herhangi bir şey yazmış kişileri örnekteki gibi görürsünüz.

* Rehberinizde ekli kişileri gruplarda "rehberinize eklediğiniz isimde" görürsünüz. 

* Rehberinizde olmayan kişileri numara şeklinde görürsünüz, "whatsapp ad" bölümünü doldurmuş kişileri ise "numaranın ve numaranın yanında isim" şeklinde görürsünüz. 

Dolayısıyla yukarıdaki gibi birini gördüğünüzde "bu bende ekli değil ismi neden görünüyor" diye endişelenmenize gerek yok. Bu grup konuşmalarında herkesin kim olduğu belli olsun diye mevcut olan bir ayardır. Sizler de yukarıda belirttiğimiz gibi ad bölümünü doldurduğunuzda sizi bu şekilde görürler. 

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

  1. Bende kimsenin ismi yazmıyor nedeni nedir acaba?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, benim ad kısmında ismim yazıyor ancak kimse bu görmüyor gruplarda yalnızca telefon numaram yer alıyor ayrıca yanında ismim çıkmıyor bunu nasıl duzeltebilirim

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica