MXC (MEXC) Ga kodu nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Daha önce adı MXC olan ve kısa bir süre önce MEXC olarak ismi değişen borsa giderek büyüyor ve Türkçe dil desteğini de her geçen gün geliştiriyor. Bu borsada al sat işlemleri yapılabiliyor ve kripto para çekme-yatırma işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Mexc borsasından başka bir borsaya coin-token gönderildiğinde diğer borsalarda olduğu gibi bazı doğrulama aşamalarından geçmek gerekiyor. Bu aşamalardan biri de işlemi onaylama esnasında sorulan GA kodudur. İlk defa bu kavramla tanışanlar doğal olarak mxc ga kodu nedir diye sormaktadır. 

MEXC GA kodu nedir? Nerede yazar?

Burada sorulan GA kodu Google Authenticator kodudur. Google Authenticator'de mexc için tanımladığınız bölümdeki kod değişmeden buraya hızlıca yazmanız gerekir. Kod değiştiğinde ise sonraki kodu hızlıca girmeniz gerekir. Coin çekerken GA kodunun sorulma sebebi daha önce 2FA doğrulaması yapmanızdan kaynaklıdır. Bu doğrulamayı yaptıktan sonra mxc şifremizi bilen biri hesabımıza girse bile coin çekemeyecektir. Bu yüzden 2FA doğrulaması önemlidir. Fakat bu doğrulamanın tek dezavantajı Google Authenticator uygulamasının çeşitli sebeplerden kaybolması durumunda yaşanan sıkıntılardır. Eğer uygulama eski telefonda kaldıysa ya da uygulamayı yanlışlıkla sildiyseniz mexc tarafından tarafınıza verilen doğrulama kodunu saklayıp saklamadığınıza bakın. Şayet bu koda da ulaşamıyorsanız yapılacak tek şey Mexc borsası müşteri hizmetleri ile görüşüp 2FA doğrulamasını kaldırma talebinde bulunma olacaktır. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica